Marketing Usora ba

Portal Usora.ba od sad za Vas nudi mogućnost reklamiranja na našem portalu.

Kao što i sami znate, marketing je nezaobilazan u reklamiranju vaše firme/poduzeća, i bez dobrog marketinga u današnje vrijeme, imate jako malo šanse za uspjeh.

Portal Usora.ba je odlučio da za sve zainteresirane ponudi poseban oblik reklamiranja, a to je takozvana Vizit karta firme na internetu.

Radi se o tome da Vam mi nudimo web mjesto u obliku IMEVASEFIRME.USORA.BA.

Npr ako se Vaša firma zove Snjeguljica, onda bi to išlo ovako snjeguljica.usora.ba i samim tim Vaša firma bi dobila prostor na internetu, na kojem možete objavljivati što želite, kako bi se približili krajnjim korisnicima.

To bi automatski značilo i bolje pozicioniranje na svim pretraživačima ( google, bing, yahoo...) i krajnji korisnici bi vrlo lako mogli doći do Vas i saznati sve potrebno što ih zanima.

Ovakva vrsta reklamiranja dogovara se u period od 1 do 3 godine, stim da se naravno uvijek može produžiti, a cijena je odličnih 100 eura/godina dana.

U ponudu ulazi i jednom mjesečno objava na facebook stranici Usora.ba, gdje u ovom trenutku nas prati preko 4000 ljudi i stranica je u stalnom porastu.

Ne dozvolite da Vas konkurencija pretekne, budite korak ispred i na vrijeme osigurajte svoje web mjesto na usorskom portalu.

Last modified on Nedjelja, 28 Listopad 2018 12:05

Kontakt

e-mail:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.