Portal dnevno.hr prozvao Prgometa zbog donacije za usorsku večer!!

Hrvatski portal dnevno.hr prozvao je Dragu Prgometa, jer je donacijom grada Zagreba od 15000 kuna pomogao u organizaciji 12.usorskog prela, a zaboravlja da u Zagrebu žive stotine obitelji iz Usore kao i da u gradu Zagrebu ima preko 50 gospodarskih subjekata koji su u vlasništvu Usorana i koji redovno uplaćuju porez u gradski proračun.

Članak prenosimo u cijelosti:

" Gradska skupština grada Zagreba donijela je u utorak, 24. rujna, zaključak o prihvaćanju pokroviteljstva nad tradicionalnim susretima branitelja, gospodarstvenika, studenata i učenika iz usorskoga kraja te nad 12. Usorksim prelom, koje je potpisao Drago Prgomet, inače i sam rođen u BiH, piše Zagreb.info.

Sportaši imaju pokrovitelje, a misice sponzore. Imaju ih i branitelji, gospodarstvenici te učenici i studenti iz usorskoga kraja. Tu ništa ne bi bilo čudno da ih financiraju njihovi načelnici i gradonačelnici, no kada to radi zagrebačka Gradska skupština – rekli bismo da je situacija u najmanju ruku sporna.

Žeravac, Prgometovo rodno mjesto, od Usore je udaljeno oko 50 kilometara. Usora je mala općina smještena na istoimenoj rijeci u BiH sa samo 7500 stanovnika, koji su toliko pridonijeli Zagrebu i Zagrepčanima da su zaslužili da im se iz gradskog proračuna dodijeli 15.000 kuna za večeru u restoranu."

Last modified on Nedjelja, 29 Rujan 2019 13:10

Kontakt

e-mail:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.