OTAC I SIN: Ivan i Igor Bratić na korak do plasmana na EP sa futsal reprezentacijom Slovenije

Vjerovatno nema Usoranina koji voli nogomet, a da nije čuo za Ivana Bratića - Šleku, koji je po nama bio jedan od najboljih futsal vratara u regiji, usudili bismo se reći na Balkanu.

Šleka je dobro poznato ime na svim usorskim turnirima, a njegov sin Igor navelike ide njegovim stopama, možda čak ide ka tome da nadmaši i oca.

Iduća priča je jedna od najljepših sportskih priča naše Usore i jako smo ponosni. Naime, Igor je danas prvi golman jedne od najboljih Slovenskih ekipa, Fc Litije ali i prvi golman reprezentacije Slovenije koja je na korak do plasmana na Europsko prvenstvo.

Ova priča je posebna po tome što je upravo Šleka trener u reprezentaciji Slovenije i tako  otac i sin imaju veliku priliku da se zajedno plasiraju na Euro,a za to im je preostala još jedna utakmica koju igraju 12.travnja protiv Latvije i svaki rezultat osim poraza ih vodi na veliko takmičenje.

Slovenija se nalazi u Grupi 6 kvalifikacija za Euro Futsal, sa Španjolskom, Latvijom i Švicarskom i trenutno ima 9 bodova iz 5 utakmica.

Slovenci su pobjeđivali Švicarsku dva puta sa 12:1 i 11:1, Latviju u gostima 0:1 te dva tijesna poraza od jedne od najboljih ekipa, ekipe Španjolske 1:2 i 1:3, te su trenutno najbolja drugoplasirana ekipa, a 6 najboljih drugoplasiranih ekipa ide na Eura.

U ekipi Slovenije uz Igora nastupaju još neki igrači koji su nastupali na turnirima u Usori a to su Fetić, Ostedkar i Totosković, a mi im svima skupa želimo puno sreće i plasman na Euro.

Nadamo se da će ova priča oca i sina imati još sretniji nastavak, na ponos Usore i Usorana, a to su Ivan i Igor svojim radom i svojim poštenjem zaslužili.

Last modified on Srijeda, 10 Ožujak 2021 20:51

Kontakt

e-mail:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.