Portal dnevno.hr prozvao Prgometa zbog donacije za usorsku večer!!

Portal dnevno.hr prozvao Prgometa zbog donacije za usorsku večer!!

Hrvatski portal dnevno.hr prozvao je Dragu Prgometa, jer je donacijom grada Zagreba od 15000 kuna pomogao u organizaciji 12.usorskog prela, a zaboravlja da u Zagrebu žive stotine obitelji iz Usore kao i da u gradu Zagrebu ima preko 50 gospodarskih subjekata koji su u vlasništvu Usorana i koji redovno uplaćuju porez u gradski proračun.

Članak prenosimo u cijelosti:

" Gradska skupština grada Zagreba donijela je u utorak, 24. rujna, zaključak o prihvaćanju pokroviteljstva nad tradicionalnim susretima branitelja, gospodarstvenika, studenata i učenika iz usorskoga kraja te nad 12. Usorksim prelom, koje je potpisao Drago Prgomet, inače i sam rođen u BiH, piše Zagreb.info.

Sportaši imaju pokrovitelje, a misice sponzore. Imaju ih i branitelji, gospodarstvenici te učenici i studenti iz usorskoga kraja. Tu ništa ne bi bilo čudno da ih financiraju njihovi načelnici i gradonačelnici, no kada to radi zagrebačka Gradska skupština – rekli bismo da je situacija u najmanju ruku sporna.

Žeravac, Prgometovo rodno mjesto, od Usore je udaljeno oko 50 kilometara. Usora je mala općina smještena na istoimenoj rijeci u BiH sa samo 7500 stanovnika, koji su toliko pridonijeli Zagrebu i Zagrepčanima da su zaslužili da im se iz gradskog proračuna dodijeli 15.000 kuna za večeru u restoranu."

Last modified on Nedjelja, 29 Rujan 2019 13:10

Kontakt

e-mail:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.