Nove informacije iz CZ općine Usora, 8 osoba u samoizolaciji

Informacije iz stožera CZ općine Usora

Prema posljednjim informacijama koje smo dobili iz stožera CZ općine Usora u našoj općini u proteklim danima 8 osoba je upućeno u samoizolaciju od toga su 2 osobe vozači kamiona. Nijedno od ovih osoba nema simptoma zaraze.

Na prostoru općine Usora nije bilo kršenja naredbi donesenih od viših razina. Tim CZ općine Usora i nadalje pruža maksimalnu potporu građanima kojima je ograničeno kretanje, tj. osobama starijim od 65 godina. Preko Uskrsnih blagdana timovi CZ općine Usora imali su minimalan broj intervencija.

Za učenike osnovnih i srednjih škola nastupio Uskrsni raspust nakon kojeg će ponovno biti uspostavljena nastava na daljinu.

Djelatnici JKP USORA uredno vrše dezinfekciju javnih površina i prostorija poduzeća i ustanova na prostoru općine Usora. Uredno vrše sve svoje aktivnosti od vodoopskrbe do odvoza komunalnog otpada. Također je uredno vodosnabdjevanje i kod preostala dva upravitelja vodovoda. Vrt d.o.o Žabljak i MZ Alibegovci.

CZ općine Usora još jednom upućuje apel građanima da poštivaju izdate naredbe i da drže socijalno-fizičku distancu. Posebno se zahvaljuju građanima Usore koji se nalaze u inozemstvu i koji pored razdvojenosti od svojih obitelji u vrijeme Uskrsnih blagdana nisu dolazili u Usoru i tako zaštitili sebe i svoje obitelji mogućih rizika od zaraze.

Radio Usora

Last modified on Četvrtak, 16 Travanj 2020 14:54

Kontakt

e-mail:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.