Suradnja i prijateljstvo: DVD Usora uručio donaciju DVD Doboj jug

DVD Usora je DVD Doboj jug uručio donaciju od trideset radnih uniformi, koje će značajno pomoći u radu članovima DVD Doboj jug u izvršavanju svojih svakodnevnih zadataka i poslova.

Uz suradnju i međusobno pomaganje i prijateljstvo, DVD Usora ima bezkrajno prijateljstvo, druženje i međusobnu pomoć sa DVD Doboj jug. Predsjednici ova dva vatrogasna društva Željko Joskić i Samir Mujagić su od početka svoga osnivanja izgrađivali i dalje izgrađuju jednu bezprijekornu suradnju i prijateljstvo. Svoju suradnju i prijateljstvo ova dva društva su pokazala u više navrata kroz neobvezno druženje kao i kroz zajedničke obuke i međusobnu pomoć u opremi.

Željko Joskić je izjavio da su međusobne donacije ovog tipa samo jedan simbolički vid pomoći i ujedno pokazatelj želje prema međusobnom pomaganji i druženju u cilju podizanja veće svijesti ne samo kod članova DVD nego i kod svih građana, jer neće nas nitko drugi spasti i pomoći prigodom bilo kojeg vida elementarnih nepogoda nego mi sami.

Kako postoji narodna poslovica „Ne češe tuđa ruka tvoj svrab“, tako i ovaj vid međusobnog pomaganja ima primarni cilj da se sami samoorganizujemo u borbi sa sve većom pošasti u vidu elementarnih i drugih nepogoda.

Kompletan članak pročitajte OVDJE.

Kontakt

e-mail:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.