U subotu počinje 13.radijski Festival Radio Žepča, Usoru predstavlja Irma Katić sa pjesmom ZALEDI GRIJEH

U subotu 13. ožujka 2021. godine, počinje 13. izdanje Radio festivala Radio Žepča.

Zbog epidemiološke situacije, ove godine Festival će biti prilagođen trenutnom stanju, u nešto kraćem obliku i uz manje sudionika.

Nastupit će 21 natjecatelj iz isto toliko gradova/općina: Maglaj, Zavidovići, Rama, Banovići, Livno, Tešanj, Jajce, Vareš, Travnik, Kikinda (R Srbija), Busovača, Žepče, Usora, Kreševo, Prijedor, Konjic, Kakanj, Gračanica, Kupres, Tomislavgrad i Olovo.

Natjecatelji će se predstaviti publici kroz četiri polufinalne radijske emisije iz kojih će zahvaljujući glasovima stručnog žirija i publike telefonskim putem za vrijeme same emisije, u finale Festivala proći po dva natjecatelja koja budu imala najveći broj glasova. Također, u finale će proći i  dva natjecatelja, koji nakon polufinalnih emisija budu imali najveći broj glasova kao trećeplasirani iz svih polufinalnih emisija.

Polufinalne emisije su na rasporedu 13.,20. i 27. ožujka i 10. travnja.

Finale 13. Radio festivala radio Žepča planirano je za petak, 16. travnja u Domu kulture Žepče, s tim da će se održati bez prisustva  publike. Samo finale će biti prenošeno u liveu na facebook stranici Radio Žepča, kao i na frekvencijama 88,2 i 101,6 mHz, te na valovima naših partnerski radijskih stanica/postaja.

Medijski partneri Radio Žepča na 13. Festivalu su: Radio Zavidovići, Radio Kakanj, Hrvatski radio Bobovac Vareš, Radio Breza, Radio Livno, Drukčiji Radio, Radio Kupres, Radio Tomislavgrad, Radio Brod, Radio Prnjavor, RTV Doboj, Radio Olovo, Radio Rama, Radio Usora i Radio Gračanica.

Audio/Video: Facebook Radio Usora

IRMA KATIĆ - ZALEDI GRIJEH

Izvedba Irme Katić s kojom će predstavljati Usoru na 13. Radio Festivalu radio Žepča. Sretno Irma :)

Last modified on Petak, 12 Ožujak 2021 22:20

Kontakt

e-mail:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.