DEZINFORMACIJE: Od ponedjeljka se ukida i redovno pranje ruku!

Od 1. juna ove godine, na snagu stupa uredba koju smo svi sa nestrpljenjem čekali od marta mjeseca, naime iz Ministarstva zdravlja stiglo je saopštenje da se od ponedjeljka ukida redovno pranje ruku što će našem narodu donijeti veliko olakšanje.

Na ulicama Banjaluke smo sproveli jednu brzu anketu u sklopu koje smo pitali naše sugrađane pitale šta misle o ovoj odluci.

-Dobro su se sjetili, ruke su mi se isušile od silnog pranja i trljanja, potrošila sam brdo para na sapune, a kasnije i na kreme za ruke. S druge strane odrastali smo tako da su nas učili da malo bakterija nikoga nije ubilo, rekla je za naš portal Mara Neopranović.

Sličnog mišljenja je bio i Đorđe Smrdić koji je rekao da je ovaj dan sa nestrpljenjem čekao.

– Ja sam na kraju zbog pranja ruku završio na hitnoj zato što moja nježna koža jednostavno nije navikla na takav tretman trljanja i ribanja kakav nam je nametnut.  Doktorica mi je rekla da se veliki broj Banjalučana javio sa istim problemom, srećan sam što će moja muka konačno prestati.

Majka dvojice sinova Jasna Crnonoktić kaže da joj je svanulo zbog zbog ovakve odluke.

-Ja tri mejseca samo idem po kući urlam na djecu da peru ruke, dobila sam laringitis, smršala sam najmanje 5 kilograma… Svaki dan je bila neviđena borba, a sad to konačno prestaje. Na kraju krajeva, malo prljavštine nije nikoga ubilo.

 

Ovaj tekst je satiričnog karaktera! Preuzeto sa portala 50nijansipive

Kontakt

e-mail:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.