JKP Usora preuzeo brigu o komunalnoj higijeni za 2020.godinu

Usora, 15.5.2020. godine - Općinski načelnik Zvonimir Anđelić i direktor JKP "Usora" d.o.o. Sivša Slaven Prakljačić potpisali su okvirni Ugovor za realizaciju Programa obavljanja komunalnih usluga u oblasti komunalne higijene za 2020. godinu.

Program obavljanja komunalnih usluga obuhvaća sve aspekte komunalne higijene, tako da je na temelju istoga usuglašen i prihvaćen Cjenik usluga koji je ponudilo JKP "Usora" d.o.o. Sivša i potpisan, sukladno članku 10. stavak 1. točka d) Zakona o javnim nabavama okvirni Ugovor, čija je ukupna vrijednost 52.263,78‬ KM, a isti će se izvršavati prema potrebama i financijskim mogućnostima Naručitelja.

Općina Usora, temeljem ukazane potrebe za usluge obuhvaćene Programom kao naručitelj za sve naredne faze poslova daje izvršitelju/JKP-u nalog/narudžbenicu za izvršenje određenih poslova, bez potrebe stalnog provođenja postupaka javnih nabava, što ugovornim stranama pruža sigurnost i predvidivost za uspješno i blagovremeno održavanje komunalne higijene u 2020. godini.

Prema gore navedenom JKP "Usora" d.o.o. Sivša je u ponedjeljak, 18. svibnja započelo sa košnjom bankina na cestovnim pravcima u ukupnoj duljini od 74,63 km.

Nadzor nad izvršavanjem ugovorenih usluga provodit će općinski komunalni inspektor Goran Tadić, mag. ing. aedif.

 

Općina Usora

Last modified on Ponedjeljak, 18 Svibanj 2020 17:11

Kontakt

e-mail:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.