Club Usora Tulln napokon u svom prostoru

Kao što većina Vas zna, Club Usora Tulln je udruga naših Usorani, koji žive u Tullnu i okolici. Ova udruga je najpoznatija po svom humanitarom radu, nesebičnom pomaganju kad god je bila u mogućnosti.

Godinama su pokušavali doći do svoje prostorije, mjesta na kojem će se okupljati Usorani ali i ostali ljudi dobre volje, ali i sami znate kako je u današnje vrijeme to teško, posebno u jednom gradu koji je jako blizu Beča.

Ipak, nakon godina borbe, nesebičnog pomaganja Nogometnom klubu Tulln i gradu Tullnu, naši Usorani su uspjeli dobiti svoj prostor, koji je bio u jako lošem stanju, ali uz veliki trud, zalaganje i slogu, uspjeli su od prostora napraviti jedan moderni klub, koji uskoro otvara svoja vrata.

U par mjeseci, malo po malo, naši Usorani su, poslije svojih poslova, odvajali jos sate rada da srede ovaj prostor i na kraju su u tome uspjeli.

Otvaranje kluba je u subotu 16.11.2019 godine, a mi Vam u cijelosti prenosimo objavu Cluba Usora Tulln:

- "Da krenemo od pocetka. Vec nekoliko godina smo bili u potrazi za adekvatnim prostorom za nas klub. To u danasnje vrijeme i nije bas jednostavno. Napokon imamo lijepe vijesti. Uspjeli smo od grada Tulln-a dobiti prostor koji smo sa mnogo truda renovirali.

- Kao sto se vidi na prethodnim slikama,prostor se nalazio u prilicno losem stanju. Drvena stolarija,stara elektro i vodo inastalacija,drveni pod itd. Odlucili smo da cemo sve generalno obnoviti. Kao sto vec znate da je humanitarni rad nas glavni cilj. Za saniranje prostora je bilo potrebno mnogo novca. Stoga smo morali potraziti pomoc od raznih firmi koje djeluju na podrucju Tulln-a i okoline.Ovim putem cemo im se i zahvaliti,a to su: GT Trockenbau, NIKI Bau, ELIAS Usora, Jelic Natursteine, Tomislav Ivanovic Bau te RMB Bau. Hvala im najljepsa. Zahvaljujemo se i gradonacelniku grada Tulln-a gosp. Mag.Peter Eisenschenk i cjelokupnom timu iz opcine. Hvala i FC Tulln-u koji su se odrekli prostora u nasu korist. I na kraju ono najvece HVALA svim nasim clanovima koji su neumorno radili vec nekoliko mjeseci. Vjerujte da nije bilo lako,raditi cijeli dan u firmi i onda nakon posla raditi do kasno u noc na sanaciji prostorije. Jos jednom ,hvala svima."

Kompletnu fotogaleriju možete pogledati na Facebook stranici Club Usora Tulln.

Last modified on Srijeda, 13 Studeni 2019 21:23

Kontakt

e-mail:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.