Velika humanitarna gesta Usoranina Dražena Jelića i prijatelja

Velika većina zaljubljenika u prvu  Hnl vjerovatno se sjeća imena Dražena Jelića, bivšeg nogometaša Intera, Splita, Zagreba, Šibenika i brojnih drugih klubova.

Dražen je Usoranin,veliki humanitarac, sa ponosom tijekom cijele svoje karijere ističe da dolazi iz naše Usore, a iako je ušao u 39.godinu života, i dalje je aktivni nogometaš i igra za devetnaesti klub u karijeri.

Ovih dana posebno je odjeknula vijest, da je Dražen sa prijateljima pomogao u skupljanju novca za mladog nogometaša Adama Cvitkovića kao i za dvadesetpetogodišnju bivšu nogometašicu Nensi Ćaćić iz Knina, a objavu Hrvatske udruge "Nogometni sindikat" kojoj je na čelu legendarni Dario Šimić prenosimo u cijelosti:

" VELIKA HUMANITARNA GESTA DRAŽENA JELIĆA, IVE KEŠKIĆA I PRIJATELJA!



Nakon što smo objavili poziv za pomoć Adamu Cvitkoviću, mladom petnaestogodišnjem nogometašu koji je operirao tumor na mozgu, javio nam se naš dugogodišnji član Dražen Jelić koji aktivno igra nogomet i radi u Njemačkoj.

Dražen je odlučio pomoći zajedno sa svojim prijateljem Ivom Keškićem iz Kaufbeurena, s kojim rekreativno igra mali nogomet.

Zajedno i uz pomoć svojih prijatelja skupili su novčane donacije i uplatili ih za pomoć Adamu Cvitkoviću, ali i za dvadesetpetogodišnju bivšu nogometašicu Nensi Ćaćić iz Knina.
Uz to, svake godine skupljaju novac i šalju pomoć potrebitima.

Svim dečkima od srca zahvaljujemo na velikoj pomoći jer su pokazali dragocjeno zajedništvo i ljubav prema onima kojima je pomoć najpotrebnija! "

 

 

Last modified on Četvrtak, 19 Studeni 2020 12:17

Kontakt

e-mail:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.