Anto Matić ostaje na čelu Nk Usore

Nk Usora je u ponedjeljak, 29.03.2021 godine, objavila iznenađujući status na svom Facebook profilu u kojem su napisali da je predsjednik kluba Anto Matić podnio ostavku na mjesto predsjednika, ali na zadovoljstvo mnogih simpatizera našeg kluba, uprava je ostavku jednoglasno odbila i gospodin Matić ostaje na kormilu kluba.

Osim jednoglasnog odbijanja ostavke predsjednika, uprava kluba je dala punu podršku treneru Nikoliću, ali i kaznila igrače i stručni stožer zbog katastrofalnog pristupa u utakmici protiv Pobjede kojim su osramotili ugled kluba.

Za komentar situacije zamolili smo predsjednika koji je za naš portal rekao:

- " Ostajem onako kako je napisano na stranici kluba. Trenutno u Izvršnom odboru nema čovjeka koji je spreman preuzeti klub. Svi će ostali preuzeti malo više obaveza na sebe pa ćemo vidjeti! Loš odnos igrača prema utakmici, odnosi između njih, špekulacije da smo pustili utakmicu (a nismo), općenito teška financijska situacija u klubu...tako nakupi se svega po malo..."

Vjerujemo da će klub iz svega ovog izaći još jači i još složniji, jer Nk Usora je za sve Usorane nešto posebno, više od kluba i nadamo se da će igrači već u narednoj utakmici pozitivno reagirati, jer porazi se događaju, ali ako je pristup igrača bio kako treba, da brane boje kluba kako najbolje znaju, nitko im neće zamjeriti.

 

ODRŽAN HITNI SASTANAK UPRAVE KLUBA!! Večeras je održan hitni sastanak članova uprave našega kluba. Teme su bile ostavka...

Last modified on Srijeda, 31 Ožujak 2021 17:13

Kontakt

e-mail:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.