FOTOGALERIJA: Humanitarna akcija "Usora za Banovinu" kroz fotografije

Nakon veoma uspješne humanitarne akcije "Usora za Banovinu", naši Usorani su jučer donacije dostavili u mjesta pogođena potresom.

Kao što su naveli iz organizacijskog odbora, oko 9500 eura podijeljeno je za 10 obitelji, i uz to su podijeljena jos 2 kombija puna potrepština koje dobro dođu unesrećenima.

Kroz razgovor sa mještanima, odlučivalo je se kojim će se obiteljima dati i stoga ova donacija je stigla u prave ruke. 

 Usorani koji su sudjelovali u isporuci ove donacije, rekli su da je situacija jako teska.

Nek od njihovih objava prenosimo.

Neđo Matošević je na svom facebook profilu objavio: "Vratili smo se kućama. Tuga velika. Naš trud se isplatio. Pomogli smo ljudima u nevolji, ali puno je toga i trebat će vremena da ovi ljudi stanu na noge."

Milan Petrović : " Neznam odakle da počnemo. Kada smo krenuli u ovu akciju prvo nismo očekivali ovakav odaziv a drugo nismo očekivali stanje kakvo smo zatekli u banovini. Zato možemo biti ponosni na našu Usoru koja je pokazala svoje veliko srce i dušu. Povjerenje koje ste nam dali sa ponosom kažem da smo opravdali. Sva donacija koju smo prikupili došla je u prave ruke odnosno direkt do onih kojima je najpotrebnije. Izdvojićemo samo par obitelji koje su nas najviše dirnule u srce, jedna obitelj je izgubila mladića od dvadeset godina u drugoj su poginuli otac i sin koji su iza sebe ostavili sveje supruge djecu i unučad. Još nas je dirnula obitelj sa dvije male djevojčice koje žive sa majkom i bakom a prije dvije godine im je preminuo otac. ŠTA VIŠE REĆI NEGO HVALA SVIMA I BUDIMO PONOSNI NA NAŠU USORU I NJENO VELIKO SRCE. "

Last modified on Srijeda, 06 Siječanj 2021 11:26

Kontakt

e-mail:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.