SPEKTAKL U NAJAVI !? OPĆINA USORA I TOMISLAV FILIPOVIĆ-ČIČAK PRIPREMAJU NEŠTO DRUGAČIJE !!!

U sklopu ljetne manifestacije “Srpanjski susreti” koja se održava u Žabljaku (Općina Usora) svojih pet minuta će dobiti i Tomislav Filipović -Čičak, finalista showa “Zvijezda možeš biti ti ” iz 2012. godine te nama još poznatiji kao učesnik showa “Nikad nije kasno” u kojem se također plasirao u finalnu večer. Usora je pričekala sa dočekom i izabrala idealan trenutak a to je spomenuta ljetna manifestacija.

Čičak ili kako ga mještani vole zvati ” Usorski Orao” prepoznatljiv je po neobičnim scenskim nastupima i izuzetnom vokalu pa nas ni malo ne čudi da u suradnji sa organizatorima pokušava napraviti nešto drugačije. Spoj glazbe, efekti koji neće izostati , muzička predstava koja bi trebala imati svoj uvod, zaplet i rasplet.

Iako je 90 posto koncerta/predstave osmišljeno do najmanjeg detalja Čičak smatra da nešto uvijek može krenuti po zlu kada je on u pitanju. Voli spontanost i ples na ivici pa će tako i pozvati neke mještane na binu, dosta toga se mora poklopiti.

” Ne znam hoće li biti na visokom nivou, ne znam hoće li se ljudima svidjeti. To je draž ovog što radim, da uvijek postoji neka druga opcija. Ja mogu obećati jedino da će narod vidjeti nešto drugačije. O običnom koncertu nisam razmišljao , volim pokušati raditi nove stvari. Živimo u teškim vremenima i narodu nedostaje malo zabave. Ja ću uz pomoć organizatora pokušati a na kraju je jedino mjerilo publika, narod. “

radiotesanj.ba

Last modified on Četvrtak, 07 Srpanj 2022 18:47

Kontakt

e-mail:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.