DOPREDSJEDATELJ DOMA NARODA BiH Dr. DRAGAN ČOVIĆ POSJETIO OPĆINU USORA

Usora, 19.10.2020.- Dopredsjedatelj Doma naroda BiH dr. Dragan Čović posjetio je Općinu Usora gdje je održan radni sastanak s načelnikom općine Usora Zvonimirom Anđelićem. Sastanku je nazočio i izaslanik u Domu naroda FBiH, Ivo Tadić.

Načelnik Zvonimir Andelić iznio je ključne segmente razvoja općine Usora u protekle četiri godine te planirane aktivnosti koje se trebaju započeti nakon održavanja lokalnih izbora. Na sastanku je istaknuto kako su u posljednje četiri godine pokrenuta infrastrukturna ulaganja i investicije na prostoru Usore te da su u pripremi novi projekti koji trebaju početi nakon održavanja lokalnih izbora. Njima su predviđena i nova radna mjesta koja će doprinijeti razvoju lokalne sredine.

Dr. Čović je istaknuo kako je zajedništvo koje je okupilo hrvatski narod u Usori primjer svim drugim sredinama te da takvo što treba biti motiv koji će jamčiti opstanak hrvatskog naroda, te u značajnoj mjeri osigurati uvjete za život mladih i njihovih obitelji, radna mjesta i sigurnost koja je svima potrebna.

Također, dr. Čović izdvojio je kako uz uključivanje županijske, federalne i državne razine i izravnu pomoć treba potaknuti zdrav investicijski ambijent koji će biti najveći jamac razvoja općine Usora.

 

Teskt/slika: Facebook stranica Općine Usora

Kontakt

e-mail:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.