Kardinal Puljić ponovno u bolnici u Tešnju

Jučer je Opću bolnicu u Tešnju posjetio vrhbosanski nadbiskup Vinko kard. Puljić. Naime kako smo ranije izvještavali u Općoj bolnici u Tešnju na liječenju se trenutno nalazi župnik iz Ularica vlč. Ilija Miškića, kojeg je vrhbosanski nadbiskup Vinko kard. Puljić posjetio i na taj način iskazao brigu za oporavak župnika.

Bila je to prilika i da se menadžment Opće bolnice u Tešnju sastane sa delegacijom koju je predvodio kardinal. Kardinal se zahvalio uposlenicima ove ustanove na brizi za župnika Miškića kao i ostale pacijente. Iz menadžmenta ove bolnice pojašnjavaju da ovakve posjete olakšavaju posao liječnicima jer ponekad je i topla ljudska riječ dovoljna da se pacijent osjeća bolje.

Direktor Opće bolnice u Tešnju doc.dr. Hasan Škiljo prilikom ove posjete poklonio je kardinalu Puljiću prigodan poklon odnosno ručno rađeni tešanjski suvenir za uspomenu. Treba svakako napomenuti da su u delegaciji sa kardinalom bili i njegov osobni tajnik vlč. Anto Zubak i župnik župe Jelah don Ilija Marinović.

 

Izvor: zosradio.ba

Kontakt

e-mail:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.